De kracht van je waarden

De kracht van je waarden

Hallo lief waarden-vol mens!

 

Ben jij er klaar voor om écht het roer in eigen handen te nemen? Om je leven naar jouw smaak in te richten? Mijn overtuiging is dat je waarden het kompas zijn voor een betekenisvol leven vol plezier. Dat je waarden je helpen in je relaties met anderen. En dat je waarden je de weg wijzen in de keuzes die je wilt maken. Waarden zijn je geluksingrediënten.

Je waarden volgen betekent:

  • je leven invullen zoals dat bij jou past
  • moeiteloos kiezen voor jezelf
  • je niet laten belemmeren door wat andere mensen zeggen want jij weet jouw waarden
  • de optimale versie van jezelf zijn

Behoefte aan een voorproefje? Meld je aan voor de online community Ontdek je waarden. Hierin vind je verschillende video’s die je al een beetje op weg helpen.

In een traject-op-maat gaan we aan de slag om jouw persoonlijke waarden te ontdekken en leer je acties te ondernemen die daarbij passen. Achterover leunen is hierbij niet aan de orde. Wil je écht verandering dan is daar jouw volledige commitment voor nodig. Ik begeleid je in jouw persoonlijke proces. Van het ontdekken van je waarden tot het uitzetten van acties die jouw leven nog waarden-voller maken.

Ieder wandelt zijn eigen pad. Het mooiste en leukste pad is een pad dat in lijn ligt met je waarden.

In eigen tempo werken aan je waarden? Met  de online cursus Je bent het waard kan je met video’s en opdrachten zelf aan de slag! Daarnaast krijg je extra begeleiding in de vorm van feedback en is het mogelijk om twee individuele coachgesprekken aan te vragen. Je bepaalt dus zelf hoe intensief de cursus wordt. Je kan de cursus in 6 weken afronden maar langer mag ook. Vanaf de start van je cursus blijft de online leeromgeving voor jou een half jaar lang beschikbaar.

In deze cursus ga je op verschillende levensgebieden grondig kijken wat je in je leven wilt houden en wat niet. Je waarden zijn hierbij het uitgangspunt. Je:

  • ontdekt wat je waarden zijn en wat ze voor je kunnen betekenen
  • krijgt handvatten aangereikt die je op het waarden-volle pad houden
  • krijgt inzicht in je eigenwaarde en hoe je deze kan vergroten
  • leert hoe je waarden-volle relaties creeërt

Binnenkort beschikbaar. Op de hoogte blijven van de startdatum? Laat hier je emailadres achter:

 

* indicates required

Praktische informatie

Maak kennis

Wil je eerst even kennismaken? Of heb je vragen? Geen probleem! Mail naar karlien@gedachtenwereld.nl of bel 06-40421323. 

Locatie

Individuele sessies kunnen zowel offline als online gehouden worden. Mijn praktijk bevindt zich de Selissenwal 10 in boxtel. Is dat te ver? Dan maken we gebruik van een online videogesprek.

Kosten

Kennismaken is gratis. Kosten voor individuele sessies zijn 75 euro per uur. Dit geldt voor zowel online als offline sessies.