Ik ben Karlien Hoenderdos. Geboren op 17 augustus 1985. Mijn passies zijn ontdekken, uitdagingen aangaan en nieuwe dingen creëren. Dit uit zich niet alleen door te schrijven, maar ook in dansen, muziek maken, reizen en door mezelf in situaties te plaatsen waarin ik grenzen moet verleggen.

Ik ben een verdieper. Ik hou ervan om ons gedrag en onze gedachten erover te analyseren. Dat heeft me in het verleden veel problemen opgeleverd. Als piekeraar werd ik gek van mezelf. Toch ben ik in staat geweest om mijn kwaliteiten, die me eerst zo belemmerden, om te zetten naar iets waardevols. Dat deed ik niet alleen. Dat was een proces waarbij ik op verschillende manieren geholpen ben. Mindfulness, ACT, minimalisme en verschillende mensen die op mijn pad kwamen hebben mijn leven hebben verreikt.

Nu is het mijn missie om anderen te helpen met hun eigen transitie. Om jou te helpen als je verandering wilt in je leven. Als je er klaar voor bent om nu écht te gaan voor wat jij wilt en de persoon te zijn die je eigenlijk al bent.

Vanuit Acceptance and commitment therapie, persoonlijke ervaring en andere verschillende cursussen en opleidingen op het gebied van psychologie en coaching sta ik voor je klaar om jou te begeleiden in een persoonlijk proces. Een proces waarbij je mindful leert zijn met je gedachten en het pad van je waarden ontdekt. Ik bied jou een stukje van mezelf en geef je de mogelijkheid om jezelf aan mij te laten zien. Ik ben. En als je wilt, ben ik er voor jou.

“De meeste weerstand die je kunt ervaren komt vanuit jezelf. Percepties van hoe de wereld is of zou moeten zijn. Hoe jij zou moeten zijn.”

Volg gedachtenwereld: