Individueel traject

Gedachtenwereld

Individueel traject

Gedachtenwereld

Ik bied twee één op één trajecten aan die nauw aan elkaar verbonden zijn. Beide trajecten zijn gebaseerd op ACT, Acceptance and Commitment therapy. In het Mindful met je gedachten traject ga ik je helpen met het loslaten van gedachten/overtuigingen die in de weg staan om jouw eigen pad te volgen. Je leert om mindful met je gedachten te zijn. In het hier en nu.

In het traject De kracht van je waarden ga ik je helpen met het uit stippen van jouw eigen pad naar een betekenisvol leven. Wat zijn je waarden en hoe volg je die? Je ontdekt hoe je voor jezelf leert kiezen vanuit je waarden en met compassie.

Als we met elkaar aan de slag gaan kijken we samen welk traject het beste bij je past. Eventueel is een combinatie van beide mogelijk. Alles wordt afgestemd op jouw behoeften.

8 sessies

Focus op:

Rust in je hoofd

Ruimte voor jezelf

Hier en nu

Prijs: 599

 

4 sessies

Focus op:

Waarden ontdekken

Kiezen voor jouw pad

Omgaan met weerstand

Prijs: 299

Gratis inspiratiegesprek

Uiteraard is het mogelijk om gratis en vrijblijvend met mij kennis te maken. In het inspiratie gesprek nemen we een half uur de tijd om te kijken naar waar je nu tegen aan loopt en waar je naar toe wilt. Dit doen we online via een videogesprek. Ik geef je alvast een paar kleine tips waar mee je aan de slag kan. Je zit nergens aan vast en krijgt alle tijd om na te denken en te beslissen of je een traject wilt doen.

Plan hier meteen jouw inspiratie gesprek in. Zit er geen geschikt tijdstip voor je tussen? Neem dan met mij contact op via email of bel me. Ik spreek je graag!

Karlien@gedachtenwereld.nl
06 40 42 13 23

Volg gedachtenwereld: